...

Pravilo privatnosti

Tatami Plus d.o.o. poštuje vašu privatnost i zalaže se za zaštitu osobnih podataka dobivenih putem internetskog informacijskog sustava i neće ih dijeliti s trećim stranama niti ih koristiti u druge svrhe bez vašeg pristanka. U našem online informacijskom sustavu nalaze se određene veze do drugih vanjskih web stranica, koje nisu izravno povezane s našom tvrtkom.

Tatami Plus d.o.o. ne preuzima odgovornost za zaštitu podataka pronađenih na tim web stranicama.

Tatami Plus d.o.o.. se obvezuje da će učiniti sve što je u njenoj moći da zaštiti podatke i privatnost posjetitelja web stranice Tatami Plus d.o.o.

Kako bi se spriječio neovlašteni pristup dobivenim podacima ili njegovo otkrivanje, kako bi se održala točnost osobnih podataka i osigurala njihova primjerena upotreba, uspostavljeni su odgovarajući tehnički i organizacijski postupci za zaštitu podataka koji se prikupljaju. Budući da Internet može biti nepredvidljiv, Tatami Plus d.o.o. ne može spriječiti moguću zlouporabu podataka unatoč svim sigurnosnim mjerama i sigurnosnim komunikacijskim protokolima.

Ova Pravila o privatnosti, u definiciji zaštite osobnih podataka, uređuju prikupljanje, pohranu i upotrebu osobnih podataka koje je prikupio Tatami Plus d.o.o. od vas, kada koristite web stranicu hotel-life.hr i povezane web stranice.

Vlasnik, kontrolor i administrator osobnih podataka

Definicija “vlasnika web stranice” i “upravljača ili administratora osobnih podataka (administratora)” u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i važećeg hrvatskog Zakona o zaštiti podataka je:

Tatami Plus d.o.o.
Put Žnjana 3/h, 21 000 Split

Hrvatska

Korisnici i srodne web stranice

Korisnik

Korisnik web stranice je svaka osoba koja kao posjetitelj koristi ovu web stranicu i s njima povezane web stranice tvrtke Tatami Plus d.o.o.

Tatami Plus d.o.o. web stranica

Korisnik Tatami Plus d.o.o. je svaka osoba koja kao posjetitelj koristi njezinu web stranicu hotel-life.hr (u daljnjem tekstu Web stranica).

Osobni podaci: prikupljanje i svrha obrade podataka

Tatami Plus d.o.o. prikuplja, nakon odobrenja korisnika, razne podatke o posjetiteljima Web stranice kako bi se identificirali korisnici. Podaci se prikupljaju i koriste kako je dalje opisano u nastavku.

Tatami Plus d.o.o. prikuplja, nakon odobrenja korisnika, razne podatke o posjetiteljima Web stranice kako bi se identificirali korisnici. Podaci se prikupljaju i koriste kako je dalje opisano u nastavku.

Prikupljanje podataka putem web obrazaca

Tatami Plus d.o.o. prikuplja osobne podatke s internetske stranice – sve dok korisnik takve podatke dobrovoljno dostavi korištenjem mrežnih obrazaca na web mjestu ili pretplatom na naš newsletter ili druge oblike e-obavijesti namijenjene poslovnoj i marketinškoj komunikaciji s korisnicima.

Prikupljaju se sljedeći podaci:

 • Ime i prezime
 • Adresa
 • Grad i poštanski broj
 • Email adresa
 • IP adresa
 • Broj telefona

Svrha prikupljanja podataka na web mjestu je poslovne prirode, što znači da kad predate obrazac s namjerom poslovne suradnje, slažete se da u svrhu daljnje komunikacije s Vama, vaše osobne podatke pohranjujemo u našu bazu podataka. Vaše podatke pohranjujemo na temelju legitimnog interesa tvrtke Palisada da obrađuje i koristi vaše podatke u svrhu daljnje suradnje i izravnog marketinga.

Administrator nije odgovoran za podatke i kontaktne podatke koje su dostavili korisnici za ispravne, istinite ili ažurirane. Kao korisnik web stranice, Vaša je odgovornost dostaviti ispravne i ažurirane podatke prilikom korištenja web stranice

Informacije o korištenju web stranice

Web stranica može automatski prikupljati određene podatke o korisničkom računalnom hardveru i softveru. Ovi se podaci koriste isključivo za pružanje općih statističkih podataka o upotrebi web stranica. Ti podaci mogu obuhvaćati:

Vrsta preglednika,
Naziv domene,
Vrijeme pristupa i
Adrese web stranica posjećenih na našoj web stranici

Ti se podaci prikupljaju korištenjem kolačića. Upotreba kolačića, njihova primjena i brisanje, detaljno je opisano u srodnom tekstu.

Svrha obrade podataka

Ispunjavanje prava i obveza iz dostavljenih upita i / ili potpisanih ugovora

U okviru prodaje / kupnje proizvoda i proizlazi iz ugovornih obveza, Tatami Plus d.o.o. obrađuje osobne podatke korisnika u svrhu identifikacije pojedinaca u svrhu izvršenja ugovora (ugovor o prodaji proizvoda između tvrtke Tatami Plus d.o.o. i kupca temelji se na dostavljenom upitu, koji se iz izvornika može izmijeniti u proces pregovora i izvan web stranice). Stoga se smatra da obrada osobnih podataka ima pravnu osnovu u svrhu sklapanja ugovora.

U slučaju kupnje proizvoda, osobni se podaci obrađuju u različite svrhe, poput komunikacije s kupcem u vezi s izvršavanjem narudžbe, rješavanjem problema (reklamacije, jamstvo), obavijesti kupca o obradi narudžbe i isporuci narudžbe ili drugim obavijestima što ih zakon zahtijeva za izvršavanje naloga, za moguće svrhe naplate i za potrebe računovodstva i poreza.

Komunikacija s korisnicima

U svrhu izravnog marketinga – e-poruke koje sadrže korisne, poučne, zanimljive ili važne informacije od administratora (informacije o novim ponudama, promocijama, pozivnicama na događaje, sudjelovanju u crtežima i natjecanjima, korisni savjeti za korisnike itd.)

Re-marketing (Google, Facebook) u svrhu boljeg i relevantnijeg korisničkog informiranja i poboljšanja stupnja korisničke angažiranosti.

Za analize tržišta i segmentaciju korisnika za prilagođene ponude proizvoda i usluga.

Na temelju predanih osobnih podataka, prilagođene podatke ili ponude možete primati e-poštom na adresu e-pošte koju ste unijeli ili kao tiskani materijal na Vašu dostavljenu fizičku adresu.

Newsletter

Vaše informacije koristimo u sljedeće marketinške svrhe:

 1. Kako bismo vam slali redovite novosti vezane uz naše proizvode i usluge. Možete se odjaviti od primanja obavijesti putem emaila brzo, jednostavno i bilo kada – samo kliknite na link “Odjavi se” u svakom newsletteru.
 2. Na temelju vaših informacija, mogu vam se prikazati personalizirane ponude na našim internet stranicama, u mobilnim aplikacijama ili čak na drugim stranicama/aplikacijama (uključujući i društvene mreže), a sadržaj stranice koji se prikazuje vama može biti personaliziran. One mogu uključivati ponude koje je moguće izravno rezervirati putem naše internet stranice, ili druge ponude i proizvode treće strane za koje mislimo da bi vam se mogli svidjeti.
 3. Prilikom sudjelovanja u drugim promotivnim aktivnostima (poput natječaja, programa vjernosti ili nagradnih igara), relevantne će se informacije koristiti za administraciju tih promotivnih aktivnosti.

Analiza aktivnosti korisnika

Segmentacija i profiliranje korisnika s ciljem personaliziranih i relevantnijih informacija i postizanja većeg odziva na poruke e-pošte.

Analizirajući čitanje e-poruka, posebno onu e-poštu koju ste otvorili ili niste otvorili, veze koje ste kliknuli (sadržaj koji ste pročitali ili pogledali), vrijeme koje ste proveli čitajući ili pregledavajući određeni sadržaj itd.

Web stranica može automatski prikupljati podatke o hardveru i softveru s računala korisnika, kao i neke osobne podatke, poput IP adrese. Osobni podaci prikupljeni posjetom web mjestu se ne pohranjuju ili se pohranjuju u anonimnom obliku i kao takvi ne povezuju se s korisnicima. Te podatke upotrebljava Google Analytics, a tvrtka Google LLC obrađuje podatke u okviru zakonom dopuštene obrade podataka.

Podaci se upotrebljavaju samo za pripremu općih statistika o upotrebi web stranica. Podaci se prikupljaju upotrebom kolačića. Upotreba, upravljanje i brisanje kolačića opisano je dalje u poglavlju o politici kolačića.

Obrada podataka

Administrator obrađuje podatke temeljene na zakonu i njegovom zakonitom interesu, osim ako prevladavaju interesi i osnovna prava i slobode korisnika na kojeg se osobni podaci odnose i koji bi kao takvi trebali biti zaštićeni. Upravitelj će u okviru svog zakonitog interesa uvijek provoditi svoju presudu na temelju važećeg zakona. Daljnja upotreba podataka u pseudo obliku ili u zbirnom obliku (kumulativni oblik), na primjer, predstavlja zakonit oblik korištenja podataka u svrhu marketinga ili drugih poslovnih ili tehničkih analiza tvrtke Tatami Plus d.o.o.

Korisnici podataka

Tatami Plus d.o.o. ovim se obvezuje da neće prodavati, iznajmljivati ​​ili trgovati Vašim osobnim podacima. Vaši osobni podaci neće se slati ili prenositi trećoj zemlji ili međunarodnoj organizaciji, osim ako je to zakonom propisano ili zakonodavstvom Europske unije (mandati sudova, tužiteljskih tijela itd.).

U okviru pravnih nadležnosti, Vaši se podaci mogu otkriti:

 • Davateljima usluga informacijske tehnologije, u okviru svojih usluga i održavanja hardvera i softvera, gdje se pohranjuju vaši podaci
 • Administratoru web stranice
 • U nekim slučajevima pružateljima usluga (treće strane)  koje pružaju pristup web mjestu, razvoj aplikacija, hosting, održavanje i sigurnosne sigurnosne kopije, arhiviranje, virtualnu infrastrukturu, obradu plaćanja i druge usluge za koje mogu zahtijevati pristup ili upotrebu podataka.

U nekim slučajevima (na primjer, re-marketing) administriranje podataka je s trećim stranama koje nam takve podatke prenose na temelju njihove politike privatnosti. Kao korisnici, možete upravljati vlastitim podacima i informacijama i kontrolirati opseg podataka i informacija koje dobivamo od trećih strana (na primjer, društveni mediji) pomoću odgovarajućih postavki privatnosti u svojim korisničkim računima s tim trećim stranama. Tatami Plus d.o.o. nije odgovorna za ono što treće strane čine s vašim osobnim podacima i preporučujemo da koristite pouzdane aplikacije te da s njima postavite odgovarajuće postavke privatnosti za zaštitu osobnih podataka.

Web stranice tvrtke Tatami Plus d.o.o. imaju vanjske veze na web stranice koje nisu pod kontrolom Tatami Plus d.o.o. Posjetom ovih web stranica možete osobne podatke predati trećim osobama, s kojima Tatami Plus d.o.o. nema ugovor o obradi osobnih podataka. Ove web stranice imaju vlastita pravila o privatnosti na kojima temelje svoje obrade osobnih podataka. Preporučujemo Vam da pročitate pravila o privatnosti i informirate se o tome kako se vaši osobni podaci obrađuju kad posjetite ove web stranice trećih strana.

Pristanak

Osobni podaci koje je administrator stekao korištenjem web stranice ili koje pružate podnošenjem bilo kojeg obrasca s bilo koje naše web stranice ili pretplatom na bilten ili druge e-obavijesti, obrađuju se uz vašu izričitu i nedvosmislenu suglasnost na temelju članka 6. ( 1), (a) Opće uredbe EU o zaštiti podataka (GDPR).

Pristajete na obradu osobnih podataka tvrtke Tatami Plus d.o.o. kada koristite web stranicu i kliknete “Pošalji” na web obrascima. Administrator će pružiti opciju za vaš pristanak kad god je to potrebno bez prozora za potvrdu. Osobni pristanak korisnika je korištenje njegove slobodne volje da se njihovi osobni podaci mogu obrađivati ​​u određenu svrhu, na temelju podataka koje u ovoj politici privatnosti daje i jamči administrator.

Osim toga, korisnik se izričito slaže, bez ograničenja, s njegovim osobnim podacima koji se obrađuju u svrhu predbračnih postupaka i sklapanja i ispunjenja ugovora, kao i, bez ograničenja, za postupke nakon ugovora.

Možete u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak u bilo koju svrhu obrade podataka, slanjem pismene obavijesti redovnom poštom ili na našu adresu e-pošte info@hotel-life.hr. U takvom slučaju više nećemo koristiti vaše osobne podatke u svrhe opisane u gornjem stavku. Ovakvo povlačenje pristanka ne utječe na zakonitost obrade vaših osobnih podataka prije Vašeg povlačenja.

Vaša prava

U skladu s važećim zakonom i Općom uredbom o zaštiti podataka EU-a (GDPR), imate pravo pristupati, mijenjati, brisati (pravo da budete zaboravljeni), izvoz svojih podataka i ograničavati obradu vaših podataka i na to imate pravo prigovoriti u bilo kojem trenutku.

Ako želite iskoristiti neko svoje pravo ili dobiti dodatne informacije ili podnijeti zvaničnu žalbu, trebate nam poslati pisanu obavijest na:

Tatami Plus d.o.o. , Put Žnjana 3/h, 21 000 Split, Hrvatska ili putem e-maila na info@hotel-life.hr.

Vaš zahtjev analizirat će osoba, akreditirana za zaštitu osobnih podataka i odgovoriti u roku od 30 dana ili u skladu s GDPR-om i člankom 37. prema regulativi EU 2016/679 Europskog parlamenta od 27. travnja 2016.

Vrijeme čuvanja podataka

Podaci prikupljeni od strane administratora web stranice zadržavaju se radi korištenja administratora u skladu s uvjetima i svrhama navedenim u ovim Pravilima o privatnosti. Osobni se podaci pohranjuju na internetskoj stranici (kao upiti ili obrasci za kontakt) i u slučajevima dodatne obrade i komunikacije s korisnikom, u srodnim ostalim bazama podataka tvrtke (poput CRM-a, softvera za upravljanje robom itd.).

Periodi čuvanja podataka mogu se razlikovati i mogu biti podložni regulaciji određenog sektorskog zakonodavstva (npr. računovodstva, poreza). Različito sektorsko zakonodavstvo predviđa različita obvezna razdoblja zadržavanja koja zahtijevaju Tatami Plus d.o.o. izbrisati osobne podatke nakon isteka razdoblja zadržavanja podataka.

Kao korisnik, imate pravo na pregled podataka i na obradu vaših podataka od strane ovlaštenih obrađivača, podnošenjem pismenog zahtjeva Tatami Plus d.o.o., Riva lošinjskih kapetana 1, 51550 Mali Lošinj, Hrvatska, ili putem e-maila na info@hotel-life.hr. Pregledat ćemo vaš zahtjev i odgovoriti u skladu s GDPR zakonodavstvom.

Autorska prava

Administrator ove web stranice je Tatami Plus d.o.o. Sadržaj objavljen na web stranici Tatami Plus d.o.o. Web stranica je vlasništvo tvrtke Tatami Plus d.o.o. i može se koristiti samo u nekomercijalne svrhe, pod uvjetom da su sve autorske obavijesti sačuvane i ne mogu se prepisivati, kopirati ili reproducirati na bilo koji drugi način.

Rezervacije

Tatami Plus d.o.o. će s najvećom pažnjom pružiti točne i ažurirane podatke i podatke na svojoj web stranici. Međutim, ne može jamčiti da su svi podaci točni ili potpuni i ne može preuzeti odgovornost za štetu nastalu takvim podacima. Tatami Plus d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za posljedične štete povezane sa sadržajem web stranice. Tatami Plus d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za viruse koji se eventualno prenose korisnicima s ove web stranice i ovim putem potiče korisnike da se na odgovarajući način zaštite od virusa prije nego što preuzmu bilo koji sadržaj s ove web stranice.

Tatami Plus d.o.o. nije odgovorna za privremeno nefunkcionalne web stranice ili netočne podatke na web mjestu i nije odgovorna za štetu nastalu upotrebom nepotpunih ili netočnih podataka.

Ni Tatami Plus d.o.o. niti bilo koja druga fizička ili pravna osoba koja je uključena u razvoj ove web stranice nije odgovorna ili odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu zbog pristupa ili upotrebe podataka na web mjestu ili zbog nemogućnosti korištenja podataka s ove web stranice ili za bilo kakav netočan ili nepotpun sadržaj na web mjestu.

Pridržavamo pravo preusmjeravanja korisnika na druge web stranice na World Wide Webu i nismo odgovorni niti odgovorni za bilo kakav sadržaj na tim web stranicama.

Promjene politike privatnosti

Administrator zadržava pravo na promjenu ili izmjenu pravila o privatnosti za korisnike web mjesta u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Predlažemo da korisnici prije korištenja web stranice provjere najnoviji datum općih uvjeta korištenja i njegovih izmjena.

Valjanost

Osobna pravila o privatnosti na ovoj web stranici na snazi ​​su od 17.travnja 2023. godine i mogu se bilo kada promijeniti ili dopuniti.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.