Hotel u obiteljskom vlasništvu

Vlasnici Hotela Life: obitelj Erceg

Predivna lokacija

Smješten u malom mirnom zaljevu

Mirna i intimna atmosfera

Kao da ste kod kuće

O hotelu

Ako tražite miran i intiman hotel za svoj odmor, mjesto na kojem se stvarno možete osjećati kao kod kuće, nešto luksuzno, a opet ne pretenciozno, mjesto na kojem uvijek možete pronaći poznato lice i dobrodošlicu, mali hotel na kojem znate da će osoblje uvijek pružiti najbolju moguću uslugu ujedno poštujući Vašu privatnost, Hotel Life je najbolji izbor.

Hotel Life 4* je moderan i elegantan boutique hotel u privatnom vlasništvu na sjajnoj lokaciji. Do plaže Vas dijeli tek nekoliko koraka gdje se možete opustiti na ležaljkama pod suncobranima na plaži. Smješten između Rogoznice i Primoštena u malom mirnom zaljevu boutique hotel Life nudi idealnu atmosferu za Vaš odmor.  Life je utočište u kojem možete uživati u mediteranskoj i dalmatinskoj kuhinji, opuštajućim masažama i ostalim wellness tretmanima. Sa á la carte restoranom, barom, terasom, unutrašnjim i vanjskim bazenom, saunama, masažama, malim fitnessom, hotel Life zasigurno spada u nezaobilazne destinacije na južnom Jadranu.

Lokacija

Hotel Life se nalazi u mirnom zaljevu Zečevo između Rogoznice (2 km) i Primoštena (7 km). Molimo sve goste koji dolaze automobilom da sa glavne magistrale prate izlaz za Zečevo, a ne Rogoznicu. Nakon skretanja za Zečevo direktno ispred hotela VODE putokazi.

Ostale udaljenosti:
Aerodrom (Split) – 24 km
Šibenik – 35 km
Split – 55 km
Trogir – 30 km
Nacionalni park Kornati – 35 km

Fotogalerija

HTZ_Life