Hotel u obiteljskom vlasništvu

Vlasnici Hotela Life: obitelj Erceg

Predivna lokacija

Smješten u malom mirnom zaljevu

Mirna i intimna atmosfera

Kao da ste kod kuće

O hotelu

Ako tražite miran i intiman hotel za svoj odmor, mjesto na kojem se stvarno možete osjećati kao kod kuće, nešto luksuzno, a opet ne pretenciozno, mjesto na kojem uvijek možete pronaći poznato lice i dobrodošlicu, mali hotel na kojem znate da će osoblje uvijek pružiti najbolju moguću uslugu ujedno poštujući Vašu privatnost, Hotel Life je najbolji izbor.

Hotel Life 4* je moderan i elegantan boutique hotel u privatnom vlasništvu na sjajnoj lokaciji. Do plaže Vas dijeli tek nekoliko koraka gdje se možete opustiti na ležaljkama pod suncobranima na plaži. Smješten između Rogoznice i Primoštena u malom mirnom zaljevu boutique hotel Life nudi idealnu atmosferu za Vaš odmor.  Life je utočište u kojem možete uživati u mediteranskoj i dalmatinskoj kuhinji, opuštajućim masažama i ostalim wellness tretmanima. Sa á la carte restoranom, barom, terasom, unutrašnjim i vanjskim bazenom, saunama, masažama, malim fitnessom, hotel Life zasigurno spada u nezaobilazne destinacije na južnom Jadranu.

Lokacija

Hotel Life se nalazi u mirnom zaljevu Zečevo između Rogoznice(2 km)i Primoštena(7 km).Molimo sve goste koji dolaze automobilom da sa glavne magistrale prate izlaz za Zečevo,a ne Rogoznicu.Nakon skretanja za Zečevo direktno ispred hotela VODE putokazi.

Ostale udaljenosti:
Aerodrom(Split)–24 km
Šibenik–35 km
Split–55 km
Trogir–30 km
Nacionalni park Kornati–35 km

Fotogalerija

HTZ_Life